Att föreviga ett bröllop måste vara något av det roligaste man kan göra som fotograf. en bröllopsdag är fylld av förväntan, nervositet, vackra detaljer, och förstås kärlek! Kärleken mellan paret som ska gifta sig är så klart mest uppenbar, men jag älskar att se kärleken från alla inblandade – blivande svärföräldrar, vänner, syskon, alla bidrar till en känsla av glädje.

Att föreviga ett bröllop är också ganska ansvarsfullt. Det händer ju bara en gång, och det gäller att jag som fotograf är med och riktar kameran åt rätt håll och ser de där detaljerna som kommer att väcka minnen.

Eftersom jag vill göra ett så bra jobb som möjligt så tar jag chansen att åka med olika etablerade fotografer som assistent. Jag hjälper till med det som behöver fixas (bära grejer oftast), ser hur ett proffs arbetar, lär mig massor, och får då och då fotografera lite själv. Jag ser det som dels en väldigt rolig dag då jag får ägna mig åt något jag verkligen tycker om, och dels en investering i framtida brudpar som får en fotograf med mer kunskap och erfarenhet!