Att få följa ett bröllop är roligt på så många plan!

Wendy och Patricio bokade mig för sitt bröllop nästa sommar för lite mer än en månad sedan. Vi har träffats ett par gånger, första gången innan avtalet skrevs – för att veta att vi trivs ihop och pratar samma språk gällande hur bröllopet ska förevigas – och andra gången för att ta ”save the date”-fotografier.

En central figur är deras underbara hund Plutt, som (med lite övertalning av prästen) förhoppningsvis får vara med i kyrkan. Naturligtvis är han med på de flesta bilder hittills!

Testbilder från första träffen

5

4

2

1

 

Save the date-bilder

8 copy 2

5sv copy

Jag uppskattar verkligen att få vara med från ”början till slut”, med alla fantastiska ögonblick som jag får föreviga. Nu kommer vi inte att träffas på ett tag, så jag lägger vintern på att vidareutbilda mig inom just porträtt och bröllop för att verkligen kunna göra deras dag rättvisa.