Lite i taget har jag förverkligat en dröm – jag har fixat en egen mini-studio.

Det började med att en kollega la ut två dagljuslampor på FB (denna ständiga källa till glädje, inspiration, och fynd!), för ca 1/4 av inköpspris. Jatack! Dagljuslampor är stora starka lampor med fast sken, med en temperatur som motsvarar vanligt dagsljus. Perfekt för hundar (och fotografer…) som inte gillar blixt!

En gråmelerad bakgrund (vaxduk) hade jag sedan tidigare, men aldrig använt. Jag övertygade maken om att jag kunde använde en del av vår ofärdiga ovanvåning och riggade upp en hållare. Snygg bakgrund – check!

Och sedan råkade jag liksom surfa in på kaffebrus och klicka hem en portabel vändbar bakgrund i svart/vitt…

Så här ser det ut hemma hos mig nu, under tvättlinorna 🙂

12299349_923479454356175_1978176245628464586_n

Naturligtvis ville jag inviga. Mina två modeller gillar att vara framför kameran, och ”någon” försökte se till att hon var i centrum ganska hela tiden…

5

3 (2)

4 (2)

2 (2)

6

Och bäst av allt: allt är enkelt flyttbart! Det betyder att jag kan ta med mig en mini-studio hem till just dig, för porträtt på dina älsklingar (två såväl som fyrbenta)! Det enda jag behöver är ca 2 meter väggyta att luta bakgrunden mot 🙂