För att fira att jag har nått 300 gilla på min FB-sida (som du hittar HÄR) så kör jag en liten tävling med bröllops-tema!

13

 

VINST: Två timmars fotografering under bröllopsdagen (perfekt för tex vigselakt och porträtt), 30 bilder som levereras digitalt, samt fem A4-utskrifter färdiga att ramas in! Inte illa! Naturligtvis kan vinnaren välja att köpa till ytterligare tid eller fler bilder.

VILLKOR:
Bröllopet ska äga rum under 2016.
Bröllopet ska vara i Skåne.
Eftersom jag inte kan klona mig kommer jag att välja bort datum då jag redan är bokad.
Vill ni boka mig ytterligare tid, eller köpa loss ytterligare bilder, går detta naturligtvis utmärkt.

SÅ HÄR GÖR DU: Gå in på min FB-sida. Tävlingsinlägget ligger högst upp. Där skriver du en motivering till varför just du vill vinna. Söndag 24/1 klockan 18.00 kommer jag att välja den motivering som berör mig mest. I din kommentar behöver du skriva VAR du ska gifta dig, och VILKET DATUM.

Tipsa gärna vänner 🙂 Lycka till!

8 copy 2