Det är lite pirrigt, det här med att gå ut offentligt och säga ”Jag kan detta, och jag kan dessutom dela med mig av min kunskap. Och inte nog med det – jag anser dessutom att det finns ett värde i det jag kan förmedla!” Ändå är det just det jag lever på dagligen.

Jag har jobbat som gymnasielärare i fyra år, jag har drivit hundskola och hållit kurser i hundträning i åtta år, och jag har ett stort intresse för att lära ut. Jag vågar säga att jag är bra på det.

Därför känns det väldigt naturligt att starta upp kurser inom ytterligare ett område som jag brinner för – fotografering! Närmare bestämt hundfotografering, där jag kan kombinera mina färdigheter inom hundträning och min passion för foto, och erbjuda ett ”helhetspaket” med allt ifrån inställningar till hur man får hunden att älska kameran!

Först ut är två kortare workshops, den ena riktad mot porträtt och den andra mot actionbilder. Känns det som något du är nyfiken på? Mer fakta är bara ett klick bort!

SONY DSC

10l

17l

SONY DSC