Jag har haft en relation med Moderskeppet i några år. Iochmed att mitt intresse för att fotografera tvåbenta ökade, så blev den relationen mer intensiv. (För er som inte vet: Moderskeppet är en sajt med videokurser inom foto och redigering, både gratis och betalkurser.) Jag gillar verkligen att ta till mig kunskap i videoform, och Moderskeppets kurser är helt enkelt bra!

Ganska snabbt upptäckte jag ett hål i sortimentet – här finns ingenting om hundar! Inte om djur alls, faktiskt…Så jag skickade iväg ett mail och påpekade bristen. Och råkade visst lägga till lite om att jag skulle kunna åtgärda den…

Så i förra veckan var jag där och träffade Josefina, beundrade kontoret, åt lunch, pratade en massa, och började sätta ihop en videokurs!

Vi startar med en ”grundkurs” i hundfotografering. Jobbet med planering och strukturering är i full gång. Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och tänka efter, utan är fortfarande lite överväldigad.

Jag – en del av superkreativa Moderskeppet! Det känns konstigt. Men ganska rätt. Faktiskt. 🙂

SONY DSC