Jag har varit och provspelat!

Alltså, jag har varit hos Moderskeppet och provat att spela in två avsnitt till onlinekursen i Hundfotografering. Inte provspelat för film eller liknande 🙂 Fast det kändes lika roligt och spännande!

Min ide har gått till att bli mer nyanserad, uppdelad i kapitel och avsnitt, det har funderats över vilken form de olika avsnitten ska ha, och jag har börjat ta fram manus. Det känns lite overkligt fortfarande när jag tittar både bakåt och framåt…

Förra veckan testade jag ljudbåset med avsnittet ”Bakgrund”, och att bli filmad i studio med ”Smarta belöningar”. Det är alltid intressant att både se och höra sig själv på film…även om jag är van (spelar in mycket material hemma till hundkurser) så blir det något extra när det är proffsigt gjort och inte bara hemmakamera på stativ.

Om en månad är det inspelning på riktigt, i miljö, med hundar och kamera. Här hemmavid, där jag har alla mina favoritställen. Nejdå, jag är inte nervös! (Intalar jag mig.)

iggy1

Såhär ser det ut hemmavid om en månad. Det kan inte bli annat än fantastiskt!