Det finns så oerhört många duktiga fotografer, som skapar bilder som jag bara blir ”wow” när jag ser. Maxi Oviedo är en sådan. Så när han kom till Gabriella Soutine i Malmö och höll en workshop i veckan så var där ingen tvekan om att jag skulle dit!

Hans bildstil är låååångt ifrån vad jag själv pysslar med, och just därför kändes det extra roligt. Comfortzonen och prestationsångesten lämnades hemma (efter bästa förmåga) och istället tog jag med mig Nyfikenhet, Motivation, Öppet sinne, och mina bästa sociala skills (obefintliga, men ändå!).

Klicka på bilderna för bättre vy!

Efter två dagar ihop med Maxi, tolk, Gabriella, kärleksparet, och mina fem fantastiska kurskompisar, så har jag fått med mig MASSOR av nya verktyg, MASSOR med inspiration, och känslan av att jag nog fixar något liknande på egen hand. Med en massa övning så klart, men inget som är värt något kommer gratis!