Jag har haft en lite surrealistisk vecka.

Samtidigt som jag i mitt gymnasielärarjobb har varit lägeransvarig för 14 elever och deras hundar som ihop med tre instruktörer och tre medhjälpare fösts ihop i en Agilityfabrik (den heter faktiskt så) i Skånes mörka skogar (nåja…), så har jag samtidigt ägnat mig åt nästa lärarjobb:

Min videokurs i hundfotografering har släppts på Moderskeppet!

Jag har dessutom gäst-instagrammat för Moderskeppet hela veckan (två dagar kvar).

Responsen på dessa två saker har varit helt fantastisk. Jag känner mig omtumlad, ödmjuk, omtyckt, som om jag äger hela världen, tacksam mot alla inblandade, vettskrämd, som om det bara är en dröm, helproffsig och total nybörjare. Allt på en och samma dag, ibland samtidigt.

För det mesta står jag ganska stadigt på jorden – jag är medveten om mitt eget värde, samtidigt som jag fascineras av hur oerhört mycket mer det alltid finns att lära, och hur mycket människor det finns som inspirerar mig till att alltid försöka utvecklas. Om någon vecka landar jag garanterat igen. Men just nu ska jag njuta av att ha förlorat fotfästet en stund, och konstatera att jag ju faktiskt flyger! Vem vet – kanske landar jag på en ny plats 🙂

Under tiden…Här är kursen! Några avsnitt är gratis. Kanske vill du betala ett medlemskap och se resten – kanske inte. Kanske tycker du att jag har gjort ett bra jobb – kanske inte. Jag är väldigt nöjd med kursen, stolt över min prestation, och oerhört tacksam över det fina efterarbetet som gjorts av folk som faktiskt vet vad de sysslar med. Men, egentligen är det oviktigt vad jag tycker. Kursen är inte för mig, den är för dig.

Det viktiga är: Vad tycker du?

(Och har du insta får du gärna kika in och ge en lite kommentar på någon av hundbilderna på moderskeppet denna veckan…då blir jag extra glad!)

”Att gå vilse är ett bra sätt att hitta nya stigar!”