Mitt liv som fotograf börjar rulla på fint! Jag får nya roliga kunder (sneakpeek: husky i halloweenutstyrsel!), gamla kunder bokar in nya tider, och jag bara älskar varje minut. Bara för att jag är så glad, här är min lista över vad som är roligt med att jobba som fotograf:

 • Planera fotosession
 • Handla prylar till fotosession
 • Prata med kunden om fotosession
 • Hålla fotosession
 • Redigera bilderna
 • Leverera till kunden
 • Visa upp bilderna
 • Marknadsföring, hemsida, FB, och annat arbete med mitt företag
 • Göra egna projekt
 • Blogga om allt jag gör

Kort sagt…allt utom bokföringen är roligt! 😉

”Vadå bokföring? Jag vill ju leka NU!”

I höst har jag planerat in två större projekt:

 1. Jag startar upp ett nytt samarbete med Moderskeppet, den här gången blir det actionbilder på hundar!
 2. Jag kommer att samarbeta med Klickerförlaget och ge ut en bok om hundfotografering!

Båda projekten tar ju lite tid att ro iland, men jag ska hålla er uppdaterade om vad som händer 🙂

Som vanligt känns det som att jag hoppar utan att se var jag ska landa, men jag börjar bli van vid det nu och njuter av att det ilar lite i magen…Kelpiestudsar är ju lite sådana, man studsar än hit och än dit och vet att man landar säkert.

Håll svansen viftande!

mi4red