Planeringen för hösten går framåt!

Föreläsningen på fotomässan i Stockholm.

Jag har en idé för hur jag vill bygga upp min 22 minuter långa föreläsning, men den bygger på att det är strålande sol en dag så jag kan ta bilderna jag behöver…(Jodå, jag har en plan B.) Det ska bli jätteroligt! Gå på mässan, stå i montern, hänga med fotofolk, och få prata om något jag älskar med en massa människor! En MASSA människor. Som kommer att förvänta sig något intressant, roligt, givande. Och…andas…

Kom gärna förbi och säg hej, så jag känner mig som att jag faktiskt hör hemma där 😉

4

Nästa videokurs är i full planering.

Action! Springande, hoppande, lekande hundar! Det som jag tycker är allra svårast att få till bra på bild, och jag delar med mig av alla mina bästa tips. Det kommer att dröja x antal månader, men den som väntar…

Får skryta lite:

2016-10-20

Närmast i tid ligger en onlinekurs i hundfotografering!

Den sista oktober kör jag igång en onlinekurs med fyra lektioner med tillhörande uppgifter, och möjlighet att få bildkritik för vidare utveckling. Jag kombinerar de tre roligaste sakerna jag vet: hundträning, fotografering, och att lära ut. Jag är grymt pepp!

Anmäl MED HUND för att kunna få feedback på egna bilder,

Eller UTAN HUND och ta del av allt material men bidra inte med eget.

Visst låter det som perfekt tidsfördriv under vintermånaderna? Det kommer att bli superkul!

mi4red