Alltså…WOW!

Jag har roliga och upptagna dagar! Sällan har jag träffat ett gäng människor som är så välkomnande och inkluderande som de som jobbar på Moderskeppet – jag känner mig som ”en i gänget”, vilket är helskumt när man fortfarande är lite starstruck…

dsc00130

Mässans coola ”kreativitetsvägg” som fylls på efterhand 🙂

Mässan är stor och med massor av folk, montrar, och superkul prylar som jag bara ”måste” ha. En semesterkamera tex. Det blev en Sony rx100 v, som jag vänjer mig vid lite i taget – ett suveränt komplement till mina vanliga stora systemare! Ett par album och en packe jättesnyggt fine art-papper råkade också hamna i korgen. Och jag är sååååå sugen på en A3-skrivare! Det kanske blir företagets investering under 2018…Kunna erbjuda hemprintade bilder till kunder! Niiiice!

Och så har jag stått på scen. Och pratat med folk om hundar. Och skrattat och lyssnat och sålt medlemskap och haft supertrevligt!

På kvällen är man ganska slut, så igårkväll blev det en fotopromenad för att testa kameran i lite taskiga förhållanden. Det känns lovande!

dsc00137-copy

dsc00140-copy

dsc00144-copy

Nu väntar en översikt/redigering av min presentation så att den blir ännu bättre till imorgon, och sedan kallar kudden mitt namn…