Varför ska du välja mig?

Jag kan hundar. Jag vet hur jag får fram glada öron, var i språnget jag ska frysa en hopp-bild, vilken pose som är bekväm för en gammal hund, och hur jag får en valp att vara stilla i den 1/150 sekund som krävs. Jag är van att möta alla sorters hundar, och jag skapar snabbt en relation och ser just din hunds personlighet. Du kan känna dig helt trygg med att jag behandlar din hund med respekt och säkerhet, och din hund kommer att ha en väldigt rolig stund.

Eftersom jag kan hundar, så blir dina bilder fantastiska. Action eller porträtt, valp eller senior, utomhus eller inomhus – det spelar ingen roll! Du kommer att få bilder som pryder sin plats på din vägg, och gör dig glad varje gång du sätter på din mobiltelefon.


Kärleken till hantverket

Min morfar var konstnär. En av dem som faktiskt kunde leva på sin konst: oljemålningar av skogen runt hans hem. Jag kommer ihåg hur spännande det var att stå alldeles tyst i hans ateljé och se på när en björk tog plats på duken, eller hur vattnet i en skogstjärn fick skuggor och liv. En av hans tavlor hänger ovanför min arbetsplats, som ett litet fönster till barndom, samla grodyngel i skogen, mormors köttbullar, och lukten av målarfärg.

Jag använder inte pensel och duk, utan kamera och dator. Jag avbildar inte bara min egen vardag, utan din vardag. Din fyrbenta familj, era stora och små ögonblick, allt det där som du vill minnas!

Tillsammans kan vi skapa bilder som ger dig just det – känslor och minnen. Något som DU vill hänga ovanför din arbetsplats. Eller i ditt kök. Eller i ditt sovrum. Eller ha på mobilen, eller datorn, eller i hallen…eller alltihopa?

         

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara