Valpar är söta, mysiga, roliga, påhittiga, och promenerar rakt in i hjärtat och täcker det med sina tassavtryck.

Och valpar växer fort! Därför är valpbilder extra viktiga och omtyckta. Minnas hur små de var, hur gott de luktade, hur de utforskade världen, och hur ni byggde upp en stark relation av kärlek och tillit.

Jag har tagit fram tre paket som följer hundens första år hos dig vid tre tillfällen. Du kan boka alla tre som ett enda stort paket kallat ”Hundens första år” till ett paketpris, eller så bokar du enbart den session du är intresserad av.


Session 1: ”Välkommen valp”

Vi börjar från början. När valpen precis flyttat hem till dig så får ni besök av mig! Jag tar med mig lite rekvisita i form av leksaker och annat som blir fint på bild, och ger din valp en trevlig erfarenhet och dig fantastiska bilder.

Session 2: ”And…action!”

När valpen börjar närma sig 6-7 månader gör vi en action-fotografering utomhus. Springa, hoppa, leka, undersöka – livet är fantastiskt för en valp! Det blir en rolig och fartfylld fotografering, med leksaker och godisbitar om vartannat.

Session 3: ”Världens snyggaste hund”

Porträttfotografering när valpen är ca ett år. Klassiska porträtt i halv och helfigur, utomhus eller inomhus beroende på säsong och dina önskemål. Har inte din valp lärt sig att vara stilla? Inga problem – jag har en massa trix i rockärmen…


Hela paketet ”Välkommen valp” kostar 8000:- och då ingår följande:

  • Tre fotograferingar på ca en timme per gång
  • Fem digitala filer som du själv väljer och får både för webben och högupplöst, per tillfälle
  • En Fine Art print i A3-storlek (kan bytas mot två printar i A4-storlek), per tillfälle

Naturligtvis kan du köpa till ytterligare produkter om du önskar det.

Hela paketets värde om du bokat alla sessioner en och en: 11.850:-


Spara

Vill du hellre boka en av sessionerna? Inga problem!

Bokningskostnaden för varje fotografering är 1500:-, och då ingår fem digitala bilder optimerade för webben (fotografens val). Sedan väljer du själv vilka bilder du vill ha på väggen, i album, eller på datorn! Jag hjälper dig med olika produktpaket om du tycker att det är svårt att välja.

Printar på Fine Art-papper från 500:-

Album från 1500:-

Digitala filer från 350:-

           

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara