Jag har en lite ovanlig bakgrund för en fotograf – jag är både instruktör och driver hundskola i samarbete med Glädjeklick, och jag är gymnasielärare i hundkunskap. Förutom att det berättar att jag gillar hundar, så ger det dig också en garanti för att jag är bra på att lära ut – och brinner för att lära ut! Jag är lugn, pedagogisk, har ett oändligt tålamod, och massor av kunskap som jag med stor förtjusning delar med dig.

Jag har bland annat gjort två videokurser för Moderskeppet, så du kan få en uppfattning om hur jag är som lärare (du får sju dagars gratis prova-på medlemskap).

Porträtt

Action


WORKSHOPS

Tack Åsa för en mycket lärorik och inspirerande dag. Det är verkligen professionella modeller du har! -Karen Sejer Kristiansen

Hundfotografering grund: Vi blandar teori och praktik, du tränar på att fotografera mina modeller, och kan koncentrera dig helt på din kamera. Du får lära dig grundläggande inställningar, mina fem steg till bättre porträtt, samt hund i rörelse. Planerad till hösten.

Hundfotografering fortsättning: Nu har du lite koll på dina inställningar. Vi tittar närmare på ljus, komposition och miljö – hur man får en känsla i bilden. Du jobbar med modeller, och koncentrerar dig helt på kameran. Planerad till hösten.


ONLINEKURS

Vad i kursen var roligast/mest intressant? -Att så tydligt kunna se resultaten av min nya kunskap. -Att använda det som Åsa förklarade i praktiken. Blev så himla inspirerad när jag läste! /från kursutvärdering

Hundfotografering grund: Du får fyra lektioner med två veckors mellanrum, och uppgifter att jobba med under tiden. Bilderna lägger du upp i en stängd FB-grupp, bildkritik är viktigt för utvecklingen och ingår i kursen om du anmäler med hund. Vi går igenom inställningar, fem steg till bättre hundbilder, och enkel redigering. Du får naturligtvis diskutera och fråga hur mycket som helst! Start 4/9, anmäl och betala HÄR!

Hundfotografering fortsättning: För dig som har kommit en bit och vill fortsätta utvecklas. Fyra lektioner med två veckors mellanrum, och uppgifter att jobba med under tiden. Bilderna lägger du upp i en stängd FB-grupp, bildkritik är viktigt för utvecklingen och ingår naturligtvis i kursen. Vi fokuserar på hur man bygger upp bilden för att fånga känslor och stämningar, och uppgifterna blir lite mer abstrakta. Vi tittar också på lite ”tyngre” redigering, fotomontage och fantasibilder. Planerad till våren

Redigering för hundfotografer: Fotograferar du i RAW så behöver du ”framkalla” bilden med en grundredigering eftersom en råfil är helt obehandlad ut ur kameran. Den här kursen tar redigeringen steget längre! Vi är många som tycker om att fortsätta skapa bilden i efterarbetet, och en bra redigering kan verkligen skapa det lilla extra, eller en riktig sagobild. I fyra lektioner börjar vi från grunden, går igenom Camera Raw och Photoshops vanligaste funktioner, du lär dig jobba i lager med lagermasker och göra markeringar, trixa med färger och ljus, slå ihop flera bilder till en sagobild, och ta bort oönskade saker i bilden. Allt en hundfotograf behöver! Planerad till hösten


PRIVATLEKTIONER

Det finns alltid möjlighet till privat träning! Du väljer motiv, jag hjälper dig med allt ifrån inställningar till komponering av bilden. En investering för ditt fortsatta fotograferande! 500:-/timme, plus milersättning vid restid över 2 mil.


BLI VIP!

Då och då har jag specialkampanjer, behöver ”testpersoner” till nya kurser, eller söker (hund)modeller till projekt.

Vill du ta del av detta med ett ping i inboxen? Gå med i mitt nyhetsbrev!

Frågor? Jag hjälper dig!

Välkommen!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara