Har du tröttnat på dussinvaror från IKEA eller Gallerix?

Ibland är man ute efter vackra bilder att hänga på väggen. Inte nödvändigtvis bilder med en personlig anknytning, utan bilder som ger lugn, inspiration, en ”må bra”-känsla. Bilder som harmonierar med övrig inredning. Helt enkelt bilder att trivas med, som passar lika bra för privatperson som företag.

Jag lever nära naturen, och har den som ständigt inspirationskälla. Naturligtvis förevigar jag skönheten omkring mig på bild: ibland vidsträckta landskap, ibland utvalda detaljer. Drömmer du om dimmiga morgnar, mustiga höstfärger, eller kraftfulla vågor? Eller föredrar du mer abstrakta bilder? Jag tror du hittar något för dig!

”Serenity”

”Simplicity”

”Sweet escape”

”Pure art”

Visst var där något som passade? Om inte – kontakta mig med vad du vill ha, så löser vi det!

Fyll i formuläret för att göra en intresseanmälan, så tar jag kontakt med dig, och så pratar vi om vad du vill ha och du får en offert utifrån dina önskemål. En intresseanmälan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till köp.

Spara